dissabte, 9 de febrer del 2019

Reunió a Perafita el 16 de febrer

El Secretariat d’Escola Rural som un grup de mestres que treballem a l’escola rural o ens hi sentim vinculats, que ens reunim unes quantes vegades durant el curs per debatre i opinar sobre temes relacionats amb l’educació rural i que participem en activitats diverses relacionades amb l’educació rural (taula d’escoles rurals del Departament d’Educació, Observatori de l’Educació Rural de Catalunya, Educació 360, FOPROMAR, ...) amb la voluntat d’influir en les polítiques que es duen a terme sobre aquesta temàtica.
Tenim un vincle amb la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica ja que som un dels seus àmbits d’activitat.
A nivell intern no hi ha gaire estructura: una persona que actua de coordinadora del Secretariat i que manté el vincle amb les diferents entitats  amb qui es col·labora, alhora que resulta la cara visible de l’entitat. Hi ha, a més, un seguit de persones que mantenen un vincle una mica més intens, o bé perquè en algun moment han sigut coordinadores o perquè han decidit dedicar temps i energies a aquesta tasca. Aquestes persones actuen com a nucli col·laborador del Secretariat i es reparteixen les tasques que cal perquè la persona coordinadora no tingui tota la feina.
La persona coordinadora ho és durant un període de temps que ha anat variant. En alguns casos han estat dos anys, però darrerament s’ha anat allargant.
I bé, ha arribat el moment que en Miquel Payaró, l’actual coordinador, necessita relleu. Així doncs hem pensat que estaria bé  fer una reunió per parlar-ne, veure quines tasques suposen aquest càrrec, buscar la o les persones que el voldrien fer  i procedir a renovar-lo quan sigui el moment, potser a finals de curs.

Per aquest motiu convoquem una reunió a Perafita, el proper dissabte 16 de febrer, a les 10 del matí, amb el següent ordre del dia:
1.- Benvinguda institucional de l’alcalde de Perafita
2.- Debat a l’entorn del Secretariat i de la seva coordinació
3.- Activitat de coneixement del poble amb fotografies.
4.- Altres temes que vulgueu incloure.

Com sempre dir-vos que és una reunió oberta a tothom perquè el Secretariat som tots. Us poso aquest doodle per si us voleu anar apuntant i així tenir una previsió de l'assistència. https://doodle.com/poll/edpk3hvz9qunci48