dijous, 11 de juny de 2020

Jornada on-line "Educació amb l'entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader"

Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) ens ha fet arribar la següent informació:


Ens plau convidar-vos a la jornada PATT online "Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader" que se celebrarà el dilluns 29 de juny a les 11:00h, organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració de l'Associació Leader de Ponentel Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el programa Escoles Verdes. Us n'adjuntem el programa.

En aquesta jornada, tindrem la sort de comptar, entre d'altres ponents, amb el Sr. Francesco Tonucci, pedagog de referència i membre de l’Istituto di Scienze e Tecnologie della Cognizione italià, que ens parlarà sobre l’educació vivencial a partir de l’entorn com a eina de desenvolupament rural.

Per assistir a la jornada, cal inscriure's prèviament a través del següent enllaç:  https://forms.gle/qcjfR3T7uhxU7hLf7

Més informació:

L'assistència a la jornada és limitada i seguirà l'ordre d'inscripció dels participants. Un cop realitzada la inscripció, us enviarem un correu electrònic de confirmació, així com l'enllaç per accedir a la jornada, que es farà a través de la plataforma Meet de Google.

Per dubtes o consultes, podeu enviar un correu a innovacio@arca-dr.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.